Insolvență

Înțelegem că abordarea domeniului insolventei si a problemelor ridicate de aplicarea legilor din domeniu pot reprezenta o provocare care uneori trebuie rezolvate de urgenta. Aici este locul unde echipa noastra de avocați cu experienta va pot ajuta sa va ghidati in aceasta arie de specialitate.

Avocații nostri au sfatuit numeroase companii si consilii cu privire la intreaga procedura de insolventa, inclusiv administrarea, lichidarea sau medierea. De asemenea am fost implicati in restructurari si refinantari majore, muncind alaturi de clienții nostri pentru a le resuscita afacerile și pentru a mentine valoarea pentru principalele parti interesate. In plus, legaturile pe care le avem cu practicieni in insolventa si profesionisti ai domeniului arata faptul ca putem strange intr-un timp util o echipa de experti care sa protejeze interesele clientilor.

Insolventele pot crea uneori unele oportunitati, iar in acest sens noi colaboram cu colegi specialisti in domeniul impozitelor, imobiliarelor, corporatiilor, ocuparii fortei de munca si al proprietatii intelectuale pentru a oferi consultanta in ceea ce priveste achizitia si cedarea companiilor insolvabile si a activelor acestora. In sfera proprietatilor comerciale si rezidentiale oferim expertiza noastră in domeniul insolventei, actionand pentru proprietari, chiriasi si dezvoltatori.

În ceea ce privește serviciile financiare, suntem mandatati de catre creditori sa ne ocupam de creanțele lor aflate in dificultate. Aceasta include actiuni și executări ale imprumuturilor reglementate si nereglementate, dar si a datoriilor garantate si negarantate.

In sectorul caritabil, avem experienta in consilierea organizatiilor de toate dimensiunile si tipurile cu privire la probleme critice care privesc procedurile de insolventa.

De asemenea, sfatuim persoanele fizice, bancile si alte parti interesate cu privire la probleme legate de faliment personal, precum si asupra negocierilor cu creditorii si a modului de încheiere a acordurilor voluntare individuale.

Acest website foloseste cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului (cookie-uri de urmărire).