IMIGRAȚIA

Imigrația joacă un rol-cheie într-o lume a mobilității globale în creștere. Abilitatea de a trece fără probleme între țări este de o importanță capitală pentru persoane, familii și companii.

Înțelegem că decizia de relocare, fie pentru familii, fie pentru întreprinderi, nu este niciodată luată cu ușurință și că procesul de relocare poate fi stresant. Acest lucru este complicat doar de cadrul juridic al României, aflat în continuă schimbare în ceea ce privește imigrația. Prin urmare, ne străduim să facilităm un proces imigrațional fără probleme și stres pentru clienții noștri.

Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri, cu colegii noștri și cu consilieri internaționali din diferite jurisdicții pentru a înțelege nevoile și circumstanțele complete ale clienților noștri. Ajungem la soluții practice și personalizate, punând în practică strategii cuprinzătoare și coordonate de imigrare care iau în calcul o gamă largă de considerente, cum ar fi planificarea fiscală și nevoile educaționale ale copiilor.

Bazându-ne pe experiența noastră, gestionăm cazuri complexe care adesea nu intră sub incidența regulilor de imigrare sau cazuri în care neconformitățile sau refuzurile anterioare de acordare a vizei au pus clienții în situații dificile. Avem o colaborare bună cu Inspectoratul General pentru Imigrări, iar atunci când este cazul, acționăm pentru clienți în cererile de revizuire judiciară, în revizuirile administrative și în apeluri.

Image

Sfaturile strategice includ o privire de ansamblu asupra celor mai potrivite rute de imigrare care sunt disponibile. Aceasta implică adesea vize pentru investitori, vize pentru soț/soție, vize pentru studenți și vize pentru rudele care doresc fie să îi viziteze, fie să se stabilească definitiv în România.

În cazul în care oamenii au locuit în România mai mulți ani, suntem în măsură să îi ajutăm cu cereri de ședere permanentă, permis de ședere pe durată nedeterminată și cereri de cetățenie.

Întreprinderile din străinătate pot apela la noi pentru a obține vize de lucru pentru directorii lor, la fel ca și antreprenorii care doresc să-și extindă afacerile în România. În mod similar, acționăm în calitate de consilieri de încredere pentru angajatorii din România cu privire la cererile de sponsorizare și la asigurarea vizelor pentru angajații și personalul temporar în străinătate.

Recunoaștem că Brexit-ul este o sursă de îngrijorare pentru mulți oameni și companii, atât în Marea Britanie, cât și în străinătate. Am consultat persoane fizice și organizații despre opțiunile lor în perspectiva ieșirii din UE a Marii Britanii. Acestea includ cererile pentru resortisanții britanici și membrii familiilor acestora în toate etapele procesului lor de imigrare, începând de la vize până la cereri de rezidență permanentă și cetățenie română. De asemenea, asistăm clienții cu privire la consecințele potențiale ale Brexit.

Acest website foloseste cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului (cookie-uri de urmărire).