MUNCĂ

Oferim soluții practice și ne angajăm să vă oferim sfaturi exacte, care vă permit să luați decizii sigure, adaptate nevoilor Dvs. specifice. Acționăm atât pentru angajatori, cât și pentru angajați, ceea ce ne conferă o perspectivă mai largă în acest domeniu.
Înțelegerea noastră cu privire la afacerile, cultura, oamenii și nevoile angajatorilor ne permite să acționăm ca extensii ale propriilor echipe de resurse umane și de conducere.

Activitatea noastră pentru clienții angajatori include:

  • Elaborarea contractelor și regulamentelor interne
  • Sfaturi privind recrutarea
  • Consultanță zilnică cu privire la chestiuni legate de relațiile cu angajații, inclusiv anchetele disciplinare, concedierile și soluționarea plângerilor
  • Litigiile de muncă.

Pentru directorii de întreprinderi oferim aceeași disponibilitate și înțelegere și un suport juridic important în momente potențial turbulente. Sfaturile noastre includ:

  • Negocierea contractelor și a beneficiilor, a schemelor de acțiuni, a primelor și a capitalului propriu
  • Soluționarea litigiilor referitoare la discriminare și probleme de remunerare egală pentru aceeași muncă
  • Consultanță legislativă
  • Negocierea plecărilor voluntare și a ieșirilor forțate din societate.

Pe lângă asigurarea unui serviciu juridic practic, vă oferim informări regulate cu privire la modificările legislative și organizăm conferințe și seminarii interactive. Blogul săptămânal își propune să actualizeze, să informeze și să genereze discuții cu privire la problemele legale din domeniul ocupării forței de muncă și a resurselor umane.

Relațiile între angajați

În orice organizație, relațiile puternice ale angajaților sunt cheia succesului. Relațiile dintre angajați poate, de asemenea, să ducă la probleme complexe, care necesită soluții rapide. Vă punem la dispoziție tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a obține o soluție pozitivă.
Cheia multor proceduri oficiale în relația cu angajații este etapa de investigare. Oferim suport în investigațiile complexe, în special în mediile reglementate, cum ar fi serviciile financiare, educația și practicile profesionale.

Lucrând îndeaproape cu specialiștii în resurse umane, departamentul juridic și cu echipa de conducere, oferim sfaturi imediate. Oferim sprijin continuu pentru a ne asigura că problemele Dvs. continuă pe calea cea bună, astfel încât obiectivele Dvs. să fie îndeplinite. Atunci când oferim sfaturi cu privire la relațiile cu angajații, luăm în calcul și alte aspecte, cum ar fi managementul reputației și importanța de a acționa în mod consecvent într-o organizație.

Suntem obișnuiți să oferim consultanță în problemele de negociere colectivă și litigiile sindicale. De asemenea, avem experiență în colaborarea cu reprezentanții sindicatelor atunci când încercăm să rezolvăm problemele legate de relațiile cu angajații.

Litigii de dreptul muncii

Soluționarea litigiilor necesită mult mai mult decât competențe juridice. Este nevoie de o înțelegere aprofundată a unei organizații și a persoanelor implicate, precum și de capacitatea de a vedea o soluție practică la problema în cauză.

În cazul în care apare o dispută, ne folosim întreaga experiența pentru a găsi soluții alternative, cum ar fi medierea, dar și pentru a aprecia limitele soluționării alternative a litigiilor și dacă este posibil sau nu să evităm litigiul. Înțelegem presiunile care vin odată cu procedurile judiciare, iar echipa noastră are cunoștințele necesare pentru reduce stresul pe care îl implică un proces. Ajungerea la un litigiu nu este niciodată rezultatul dorit, iar atunci când se întâmplă aceasta suntem acolo pentru a vă oferi sprijin deplin și o abordare practică, evaluând riscurile și oportunitățile, precum și publicitatea și costurile implicate.

Apreciem că nu toate cazurile pot sau ar trebui soluționate printr-o tranzacție, de exemplu, în cazul în care așteptările celeilalte părți sunt nerealiste. Printr-o consultanță juridică completă câștigați încredere și sprijin total din experiența noastră practică, cunoștințele de specialitate și atenția acordată detaliilor.

Contracte de muncă

Munca noastră în acest domeniu variază de la revizuirea și adaptarea clauzelor contractuale individuale de muncă la elaborarea unor contracte noi individuale de muncă și regulamente interne.

Suntem proactivi în menținerea clienților noștri la zi cu privire la modificările aduse legislației și la orice modificări relevante care ar putea fi necesare pentru documentația lor contractuală, în domenii precum egalitatea de șanse, dreptul familiei, proceduri disciplinare și soluționarea plângerilor. De asemenea, efectuăm verificări ale contractelor de muncă și ale regulamentelor interne pentru a vă asigura că acestea respectă orice modificări legale.

Consultăm o gamă largă de angajatori din sectoarele corporativ, voluntariat și instituțional cu privire la aranjamentele și obligațiile lor în materie de pensii.

Concedieri și demisii

Vă identificăm obiectivele de la început și vă îndrumăm în procesul legal cu minimul de stres, încercând în același timp obținerea celui mai bun rezultat posibil. Vă sfătuim pas cu pas, în urma unei investigații amănunțite, dacă cea mai bună soluție este păstrarea locului de muncă, încetarea contractului de muncă prin acord, urmată de desocotire ori procedura judiciară.

De asemenea, avem experiență în consilierea persoanelor care se gândesc să-și părăsească actualul angajator. În cazul în care intenționați să faceți un astfel de pas, trebuie să vă asigurați că veți primi sfaturi cât mai curând posibil, astfel încât să puteți evita potențialele capcane contractuale.

De asemenea, putem să vă sfătuim atunci când încheiați un nou contract sau parteneriat. Avocații noștri au experiență atât în consilierea și negocierea clauzelor contractuale, cât și în planurile de stimulare pe termen lung, aranjamentele bonus, condițiile restrictive și aspectele specifice legate de cei angajați în domeniul financiar.

Acest website foloseste cookie-uri. Unele dintre ele sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să îmbunătățim acest site și experiența utilizatorului (cookie-uri de urmărire).